Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان گفت: مجوز جدید ارائه شده از سوی ستاد تنظیم بازار کشور، صادرات شیرخشک را به صورت محدود غیرممنوع اعلام کرده اما این صادرات محدود تاثیری بر قیمت فرآورده های لبنی در بازار نخواهد داشت.

حسین ایراندوست در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا، با بیان اینکه مجوز صادرات پنج هزارتنی شیرخشک به کشورهای همسایه از سوی ستاد تنظیم بازار کشور صادر شده است، اظهار کرد: سهم استان اصفهان از مجوز صادر شده برای صادرات شیر خشک، یک هزار و ۵۰۰ تن است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: آخرین آمار از حجم شیرخشک دپو شده در انبارهای استان حاکی از ذخیره چهار هزار و ۵۰۰ تنی است و علت ممنوعیت صادرات شیرخشک به کشور های دیگر، حفظ قیمت کنونی فرآورده های لبنی در بازار داخلی و تامین نیازهای ضروری مردم در این حوزه بوده است.

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان خاطر نشان کرد: یکی از سیاست های اقتصادی وزارت جهاد کشاورزی کنترل صادرات پنج تا ۱۰ درصد از حجم محصولات کشاورزی و تولیدات داخلی برای تنظیم بازار و تامین نیازهای داخلی بوده و شیر خشک نیز به عنوان یک فرآورده لبنی این سیاست را تجربه کرده است.

ایراندوست اضافه کرد: شش یا هفت کارخانه در اصفهان در کنار تولید فرآورده های لبنی، شیر را خشک می کنند و دو کارخانه نیز به صورت اختصاصی در حوزه شیرخشک فعالیت می کنند و ممنوعیت صادرات از اوایل تابستان سال جاری موجب شده تا حجم زیادی از شیرخشک تولید شده در کارخانجات مذکور دپو شود و انباری برای ذخیره شیر خشک در استان نبوده است.

وی ادامه داد: یک هزار و ۳۰۰ تن صادرات شیرخشک پاسخگوی نیاز اقتصادی کارخانجات فعال در این حوزه در شرایط کنونی نیست و در صورتی که ستاد تنظیم بازار مشکلی پس از صادرات پنج هزارتنی شیرخشک، در بازار فرآورده های لبنی کشور مشاهده نکند، مجوز صادرات شیر خشک در ابعاد بیشتر و به صورت مرحله ای در ماه های بعدی صادر خواهد شد.

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان تصریح کرد: میزان تولید شیرخام در فصل زمستان معمولا ۱۰ تا ۱۲ درصد افزایش پیدا می کند و همین افزایش تولید می تواند بر قیمت شیرخام در بازار تاثیر بگذارد که برای جلوگیری از بروز این اتفاق درخواست کرده ایم به اندازه افزایش تولیدات، مجوز صادرات شیر خشک صادر شود.

کد خبر 407490

منبع: ایمنا

کلیدواژه: جهاد کشاورزی لبنیات گرانی لبنیات قیمت لبنیات شیر خشک صادرات صادرات غیرنفتی توسعه صادرات مجوز وزارت صنعت معدن و تجارت تنظيم بازار کمیسیون تنظیم بازار شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۶۶۱۹۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صادرات نفت با خط لوله نداریم

به گزارش خبرنگار مهر ارسلان رحیمی مدیرعامل شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت ایران در نشست خبری با اصحاب رسانه گفت: سرقت از خطوط لوله همواره وجود داشته و به دنبال کاهش آن هستیم البته این سرقت‌ها صدماتی را وارد می‌کنند.

رحیمی ادامه داد: خوشبختانه اقدامات و فعالیت‌های تجهیزاتی در دستور کار است و اقداماتی که انجام شده نشان دهنده عملکرد موفق ما است به طوری که در سال ۱۴۰۱ نزدیک به ۴۷ مورد انشعاب غیر مجاز داشتیم که ۳۵ مورد به برداشت رسیده بود در حالی که در سال ۱۴۰۲ و ۱۴۰۳ از ۴۷ مورد انشعاب غیر مجاز به ۴۱ مورد رسیده است که ۲۵ مورد انشعاباتی بوده که به برداشت نرسیده است.

وی در پاسخ به سوال مهر مبنی بر اینکه آیا ترانزیتی با کشورهای همسایه وجود دارد، گفت: برای همسایگان خط لوله‌ای برای انتقال نفت خام و فرآورده‌های نفتی وجود ندارد و زمانی که انتقال فرآورده‌های نفتی صورت می‌گرفت به وسیله نفت کش بوده است.

این مقام مسئول در پاسخ به سوال دیگر مهر مبنی بر اینکه چه میزان صرفه جویی از طریق انتقال نفت خام و فرآورده‌های نفتی به خطوط لوله صورت می‌گیرد، خاطر نشان کرد: میزان هزینه صرفه جویی یک‌میلیارد و ۷۰۰ میلیون دلار است که تقریباً ۹.۵ برابر است، زیرا عددی که انتقال می‌دهیم بسیار ناچیز و ۷۰ تومان است که این انتقال با نفت کش ۹ تا ۱۰ برابر می‌شود.

ادامه دارد…

کد خبر 6094284 محمدحسین سیف اللهی مقدم

دیگر خبرها

  • صادرات نفت خام با خط لوله نداریم
  • صادرات نفت با خط لوله نداریم
  • قیمت سیب زمینی در تهران به کیلویی ۵۵ هزار تومان رسید
  • دولت از فعالان بازار لوازم خانگی انتظار معجزه دارد
  • سیب‌زمینی کیلویی چند؟
  • بستنی ایرانی در کدام کشورها پرطرفدار است؟ | خارجی ها بستنی ایرانی را با این طعم‌ها دوست دارند | جدیدترین قیمت بستنی قیفی، متری، سنتی و ویژه را ببینید
  • سفر فرزین به عربستان شوک مثبت ارزی رقم زد
  • گلایه والدین از افزایش قیمت برخی برند‌های شیرخشک
  • رویداد بزرگ دشت غذا در تهران برگزار شد
  • قیمت«گوجه فرنگی» از هفته آینده و «پیاز» از ماه آینده کاهش می‌یابد