Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس انجمن تولیدکنندگان شیر خشک اطفال گفت: از ابتدای اسفند سال 98 هیچ ارز دولتی به شرکت‌های تولیدکننده شیرخشک پرداخت نشده است و همچنان منتظر نظر وزارت بهداشت و بانک مرکزی در خصوص تخصیص ارز هستیم.

هانی تحویل زاده در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، در واکنش به سخنان محسن جلواتی قائم ‌مقام سازمان دیده‌بان شفافیت و عدالت در مورد تغییر مصوبه افزایش ۱۱ درصدی قیمت شیر خشک و اعمال افزایش ۱۷ درصدی قیمت‌ها اظهار کرد: پنج شرکت تولیدکننده در داخل کشور فعالیت می‌کنند که در چهار ماه اخیر با توجه به شرایط اقتصادی و شیوع ویروس کرونا با مشکلاتی روبه‌رو شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: از ابتدای اسفند سال 98 هیچ ارز دولتی به شرکت‌های تولیدکننده شیرخشک پرداخت نشده است و در حال حاضر شرکت‌های تولیدکننده داخل برخی مواد را با ارز آزاد وارد کردند و همچنان به دنبال حل مشکل ارز دولتی هستیم.

بیشتر بخوانید؛

مافیای شیر خشک به دنبال افزایش سرسام‌آور قیمت‌ها/منافع شرکت‌ها جایگزین منافع مردم می‌شود؟

رئیس انجمن تولیدکنندگان شیر خشک اطفال  اظهار کرد: وزارت بهداشت و درمان و سازمان غذا و دارو مدعی هستند که حواله‌ها را به بانک مرکزی ارسال کرده‌اند و بانک مرکزی نیز چند ماهی است که هیچ پاسخی به تولیدکنندگان شیر  خشک در داخل کشور نداده است بنابر این همچنان منتظر نظر وزارت بهداشت و بانک مرکزی هستیم.

وی بیان کرد: سازمان غذا و دارو نیز 2 مرتبه لیست درخواست ما را تایید کرده اما همچنان بانک پاسخی نداده است.

تحویل‌زاده  گفت: سازمان غذا و دارو در ابتدا با افزایش قیمت بالای 20 درصد موافق بود اما بعد از مدتی نظرش را به 17 درصد تغیر داد که این موضوع نمی‌تواند مشکل ما را حل کند؛ این درحالی است که به خیلی از مواد اولیه شیر خشک ارز دولتی تعلق نمی‌گیرد، برای مثال به «آمونو استی» و ویتامین‌ها ارزی اختصاص داده نشد.

رئیس انجمن تولیدکنندگان شیر خشک اطفال گفت: انجمن لبنی و سازمان‌های مربوط تایید کردند که قیمت شیرخام و بدون چربی نیز افرایش قیمت داشته باشد؛ همچنین تامین کننده‌هایی که حساب معرفی ‌می‌کنند در واقع حساب اصلی آنها نیست و از طریق واسطه‌ها پول دریافت می‌کنند، یعنی ارز دولتی دریافت‌شده را بلافاصله به حساب واسطه‌ها می‌دهیم که بین 10 تا 15 درصد کارمزد دریافت می‌کنند که این موضوع نیز باید مورد توجه قرار گیرد ولی سازمان حمایت هیچکدام را قبول ندارد.

وی ادامه داد: سازمان حمایت طبق قوانین سال 89 و قبل از تحریم‌ها عمل می‌کند؛ در سال جهش تولید باید از تولیدکنندگان داخلی حمایت شود و اگر موضوع مافیا در این حوزه مطرح می‌شود انگیزه لازم را از تولیدکنندگان می‌گیرد.

تحویل زاده تصریح کرد: تاکنون بالای 100 میلیون دلار صرفه جویی ارزی داشتیم که اگر قرار بود محصولات را وارد کنیم باید دو برابر ارز بیشتری هزینه شود.

انتهای پیام/4148

منبع: آنا

کلیدواژه: بانک مرکزی وزارت بهداشت تهران تحریم شیرخشک اطفال تولیدکنندگان شیر خشک وزارت بهداشت بانک مرکزی ارز دولتی شرکت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۴۰۸۳۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزیر بهداشت: اولویت در تامین دارو شرکت های دانش بنیان داخلی هستند/ خدمات درمانی برای کودکان تا ۷ سالگی رایگان شد

به گزارش خبرنگار قدس آنلاین؛ وزیر بهداست درمان و آموزش پزشکی امروز در حاشیه جلسه هیئت دولت درباره کمبود دارو برای بیماران تالاسمی با تأکید بر اینکه بنای ما و اولویتمان این است که با تقویت شرکت‌های دانش بنیان، داروی مورد نیاز و کمبودها را تامین کنیم، گفت: در زمینه داروی بیماری تالاسمی، افزایش تولید داشته‌ایم، ولی تمایلی برای استفاده از داروی خارجی وجود دارد که این را باید پزشک تشخیص دهد.

خدمات پزشکی به کودکان تا ۷ سال رایگان شد

دکتر عین اللهی همچنین با اشاره به اینکه حوادث و بیماری‌ها در هفت سال نخست زندگی می‌تواند در بقیه عمر باقی بماند و سلامت فرد را مختل می‌کند، گفت: بر این اساس به پیشنهاد وزارت بهداشت، در هیئت دولت این طرح به تصویب رسید که خدمات رایگان به کودکان تا زیر ۷ سال در مراکز دولتی داده شود تا از این طریق سلامت آن ها ایمن شود. این موضوع به همه بیمارستان های وزارت بهداشت ابلاغ شده است.

وزیر بهداست در خصوص ابهام‌ها و ادعاهایی که در خصوص عوارض واکسن آسترازنکا در میان مردم مطرح می‌شود از دادن پاسخ صریح و مشخص خودداری کرد و صرفا گفت: کمیته علمی داریم که متشکل از ۶۰ نفر از بهترین دانشمندان کشور است. بیشترین واکسن مصرفی ما سینوفارم بود که از چین وارد شده بود. سینوفارم کم عارضه ترین واکسن بود و در کشور حدود ۱۵۵ میلیون دوز از این واکسن استفاده شد. کمیته واکسن ما عوارض را رصد می کند و ما حداقل عوارض را در کشور داشتیم. اگر واکسن مصرف نمی شد، ضایعاتی زیادی داشتیم، اما موفق شدیم کرونا را کنترل کنیم.

آرش خلیل خانه

دیگر خبرها

  • این میوه‌ها همچنان زیر ۱۰۰ هزار تومان قیمت ندارند/ لیست جدید قیمت انواع میوه را ببینید
  • جزییات درمان رایگان کودکان زیر ۷ سال/ کدام هزینه ها سهم دولت است
  • منع نمایندگان هیات مدیره شرکت‌های دولتی از داوطلبی مجلس
  • معامله ارز، بی‌رونق‌تر از دیروز
  • وزارت بهداشت تا پایان اردیبهشت باید حساب‌های بانکی خود را مسدود کند
  • ایجاد حساب واحد خزانه باعث افزایش شفافیت مالی می‌شود
  • پازوکی :تولیدکنندگان خواستار افزایش قیمت لوازم خانگی هستند/ واردات لوازم خانگی همچنان ممنوع است
  • وزیر بهداشت: اولویت در تامین دارو شرکت های دانش بنیان داخلی هستند/ خدمات درمانی برای کودکان تا ۷ سالگی رایگان شد
  • قیمت جهانی طلا به ۲۲۸۳ دلار و ۲۳ سنت رسید
  • یک پیش‌بینی جدید درباره قیمت دلار تا پایان سال