Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر عامل اتحادیه تعاونی‌های تولیدکنندگان فرآورده‌های لبنی گفت: هم اکنون ۳۴ هزار تن شیرخشک در کارخانه‌ها دپو شده که قاچاقچیان در حال صادرات این کالا به پاکستان هستند. به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، علی احسان ظفری افزود: طبق راستی آزمایی صورت گرفته از سوی تشکل‌ها ۵۴ هزار تن شیر خشک در کشور موجود بوده که فقط از این میزان ۲۰ هزار تن آن مجوز برای صادرات از سوی ستاد تنظیم بازار صادر شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی اضافه کرد: قرار بر این بود برای بقیه شیر خشک دپو شده در قالب کمیته‌ای با حضور تشکل‌های مربوطه، وزارت جهاد کشاورزی، وزارت صمت و سازمان حمایت تصمیم گیری شود.

مدیر عامل اتحادیه تعاونی‌های تولیدکنندگان فرآورده‌های لبنی گفت: از آن زمان تاکنون دو ماه گذشته، اما متاسفانه مجوزی برای صادرات این میزان شیر خشک باقی مانده صادر نشده است.

وی افزود: این میزان شیرخشک دپو شده موجب سوء استفاده قاچاقچیان شده است.

ظفری ادامه داد: قاچاقچیان بدون پرداخت هیچ گونه عوارضی با قیمت‌های عجیب و غریب این کالا را با پاکستان قاچاق می‌کنند.

وی گفت: واحد‌های تولیدی این شیر خشک را با قیمت تمام شده بالا تولید کرده اند که اکنون باید با قیمت‌های پائین‌تر به قاچاقچیان تحویل دهند.

مدیر عامل اتحادیه تعاونی‌های تولیدکنندگان فرآورده‌های لبنی افزود: منافع این کالا به جیب قاچاقچیان ریخته می‌شود و در برابر آسیب آن متوجه صنعت دامپروری و لبنیات کشور خواهد بود.

وی اضافه کرد: شیر خشک صادراتی به قیمت ۳۵ تا ۳۶ هزار تومان تحویل پاکستان می‌شد، اما در شرایط حاضر قاچاقچیان شیر خشک را به قیمت ۲۲ تا ۲۴ هزار تومان از داخل خریداری و صادر می‌کنند و در عمل سود هنگفتی به جیب می‌زنند.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: قاچاق شیرخشک صادرات شیر خشک شیر خشک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۱۴۶۷۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم عزم همگانی برای پیشگیری از بیماری‌های منتقله از آب و غذا

ایسنا/سیستان و بلوچستان نشست مشترک سرپرست دانشکده علوم پزشکی چابهار با نماینده سازمان بهداشت به منظور بررسی آسیب‌های پساسیل و پیشگیری از شیوع بیماری‌های ناشی از سیل، برگزار شد.

دکتر ضاربان امروز پنجشنبه در این جلسه ضمن تاکید بر لزوم عزم همگانی به منظور مهار بحران‌های پس از سیل به ویژه در حوزه سلامت گفت: هم مرز بودن استان سیستان و بلوچستان با کشورهای همسایه، به خصوص مناطق تحت پوشش دانشکده علوم پزشکی چابهار باعث شده طی رفت و آمدهای مرزی بیماری مالاریا از کشور همسایه وارد شود و سیل اخیر نیز خطر شیوع این بیماری را افزایش داده است.

دکتر ضاربان تصریح کرد: اقدامات گسترده بهداشتی در منطقه از سیل گذشته تاکنون ادامه دارد، اما عزم همگانی و بین‌المللی برای پیشگیری از بیماری مالاریا و سایر بیماری‌های منتقله از آب و غذا نیازمند نقش آفرینی همه ارکان سلامت است.

سرپرست دانشکده علوم پزشکی چابهار در این جلسه ضمن دعوت از کارشناسان سازمان بهداشت جهانی جهت بررسی وضعیت منطقه، اختصاص اعتبارات ویژه جهت مقابله با بیماری مالاریا را خواستار شد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • یکی از اصلی ترین ارکان های مقابله با قاچاقچیان حیات‌وحش دادن آموزش است
  • دستگیری باند قاچاقچیان احشام در دهلران
  • کشف و ضبط داروی قاچاق و تاریخ گذشته
  • لزوم عزم همگانی برای پیشگیری از بیماری‌های منتقله از آب و غذا
  • باید برای رفع تعهد ارزی از کشورهای همسایه ریال را به رسمیت بشناسیم
  • تاوان میلیاردی برای قاچاقچیان گاز مایع یارانه‌ای در قم
  • اکسپو وعده صادق ۲ بود/ لزوم اصلاح رفع تعهد ارزی از ۳ کشور همسایه
  • تاوان میلیاردی برای قاچاقچیان گاز مایع یارانه ای در قم
  • دیپلماسی انرژی دولت سیزدهم، راهبردی برای توسعه روابط ایران با همسایگان
  • قاچاقچیان، پنهان در نقاب کسب و کار‌های اینترنتی/کالای قاچاق چگونه در سایت‌ها فروخته می‌شوند؟