Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اکوفارس»
2024-05-03@09:32:51 GMT

قاچاق ۳۴ هزار تن شیرخشک مازاد به کشور‌های همسایه

تاریخ انتشار: ۱۱ شهریور ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۱۵۶۳۸۹

به گزارش اکوفارس به نقل از تسنیم، علی احسان ظفری افزود: طبق راستی آزمایی صورت گرفته از سوی تشکل‌ها 54 هزار تن شیر خشک در کشور موجود بوده که فقط از این میزان20 هزار تن آن مجوز برای صادرات از سوی ستاد تنظیم بازار صادر شده است.

وی اضافه کرد: قرار بر این بود برای بقیه شیر خشک دپو شده در قالب کمیته‌ای با حضور تشکل‌های مربوطه، وزارت جهاد کشاورزی، وزارت صمت و سازمان حمایت تصمیم گیری شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیر عامل اتحادیه تعاونی‌های تولیدکنندگان فرآورده‌های لبنی گفت: از آن زمان تاکنون دو ماه گذشته، اما متاسفانه مجوزی برای صادرات این میزان شیر خشک باقی مانده صادر نشده است.

وی افزود: این میزان شیرخشک دپو شده موجب سوء استفاده قاچاقچیان شده است.

ظفری ادامه داد: قاچاقچیان بدون پرداخت هیچ گونه عوارضی با قیمت‌های عجیب و غریب این کالا را با پاکستان قاچاق می‌کنند.

وی گفت: واحد‌های تولیدی این شیر خشک را با قیمت تمام شده بالا تولید کرده اند که اکنون باید با قیمت‌های پائین‌تر به قاچاقچیان تحویل دهند.

مدیر عامل اتحادیه تعاونی‌های تولیدکنندگان فرآورده‌های لبنی افزود: منافع این کالا به جیب قاچاقچیان ریخته می‌شود و در برابر آسیب آن متوجه صنعت دامپروری و لبنیات کشور خواهد بود.

وی اضافه کرد: شیر خشک صادراتی به قیمت 35 تا 36 هزار تومان تحویل پاکستان می‌شد، اما در شرایط حاضر قاچاقچیان شیر خشک را به قیمت 22 تا 24 هزار تومان از داخل خریداری و صادر می‌کنند و در عمل سود هنگفتی به جیب می‌زنند.

      

منبع: اکوفارس

کلیدواژه: شیر خشک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۱۵۶۳۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دیپلماسی انرژی دولت سیزدهم، راهبردی برای توسعه روابط ایران با همسایگان

یک عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی با اشاره به توجه ویژه دولت سیزدهم در توسعه همکاری‌های اقتصادی ایران با کشور‌های همسایه، دیپلماسی انرژی دولت را به عنوان راهبردی مهم در راستای تحقق آن هدف معرفی کرد.

گروه نفت و انرژی بازارنیوز- سعید ترکاشوند؛ «سید جواد حسینی کیا» عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی در گفتگو با بازارنیوز پیرامون دیپلماسی فعال انرژی دولت سیزدهم اظهار کرد: در حال حاضر نگاه این دولت، افزایش تعاملات با کشور‌های همسایه و منطقه است. دولت سیزدهم در طول چند سال گذشته سعی داشته به جای دست پا زدن برای افزایش همکاری‌های اقتصادی ایران با چند کشور اروپایی، روابط خود با کشور‌های همسایه را توسعه و تعمیق دهد. این دولت سعی کرده با اتخاذ چنین رویکردی منافع ملی ایران را به بهترین نحو ممکن محقق سازد.


این عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس تصریح کرد: افزایش تعاملات ایران با کشور‌های همسایه در حوزه انرژی یقیناً منفعت بسیار زیادی را برای کشورمان به ارمغان خواهد آورد. تداوم دیپلماسی انرژی دولت سیزدهم می‌تواند به افزایش ثبات سیاسی در منطقه و همینطور تامین منافع تمامی کشور‌های همسایه منتج شود؛ لذا، این سیاست دولت به نفع ایران و همه کشور‌های مجاور خواهد بود.


وی تاکید کرد: یکی از مهمترین ویژگی دولت سیزدهم این است که به جای چشم دوختن به نتیجه مذاکرات، به فکر سیاست گذاری‌های فعال در راستای فروش نفت و گاز و استفاده از درآمد‌های حاصله برای رشد اقتصادی کشور است. بر اثر همین سیاست گذاری‌ها بود که ما توانستیم زمینه را برای فروش منابع نفت و گاز را فراهم کنیم و به رشد اقتصادی مطلوب سال گذشته برسیم.


وی در پایان خاطرنشان کرد: رشد اقتصادی ۵.۴ درصدی و فروش نفت و گاز کشور بر اثر سیاست گذاری‌های درست و تلاش مسئولان به دست آمد. تجربه ثابت کرده است، هر جا به داشته هایمان اتکا کرده‌ایم و به توان داخلی اعتماد داشتیم، نتیجه خوبی برای اقتصاد ایران حاصل شده است.


پایان پیام//

نام نویسنده: برچسب ها: نفت خام ، گاز ، صادرات نفت ، دیپلماسی انرژی ، وزارت نفت ، دولت سیزدهم لینک کوتاه خبر: bzna.ir/000T9z

دیگر خبرها

  • یکی از اصلی ترین ارکان های مقابله با قاچاقچیان حیات‌وحش دادن آموزش است
  • دستگیری باند قاچاقچیان احشام در دهلران
  • باید برای رفع تعهد ارزی از کشورهای همسایه ریال را به رسمیت بشناسیم
  • تاوان میلیاردی برای قاچاقچیان گاز مایع یارانه‌ای در قم
  • تاوان میلیاردی برای قاچاقچیان گاز مایع یارانه ای در قم
  • دیپلماسی انرژی دولت سیزدهم، راهبردی برای توسعه روابط ایران با همسایگان
  • قاچاقچیان، پنهان در نقاب کسب و کار‌های اینترنتی/کالای قاچاق چگونه در سایت‌ها فروخته می‌شوند؟
  • مشکل کمبود شیرخشک در نشست سازمان بازرسی بررسی شد
  • گلایه والدین از افزایش قیمت برخی برند‌های شیرخشک
  • محکومیت قاچاقچیان کالا در اردبیل