Web Analytics Made Easy - Statcounter

حسین ایراندوست در گفت‌وگو با خبرنگار مهر با اشاره به افزایش ناگهانی قیمت مرغ در اصفهان اظهار داشت: در این زمینه کمبود نهاده و حتی جوجه ریزی نداشتیم، اما به دلیل بالا رفتن تقاضا افزایش قیمت مرغ آن هم به صوت اختیاری از سوی تولید کنندگان و فروشندگان صورت گرفت.

وی با بیان اینکه در عرضه گوشت مرغ به قیمت مصوب در فروشگاه‌های بزرگ مشکلی وجود ندارد، ابراز داشت: عمده مشکل ما در خصوص خرده فروشی‌ها است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

لزوم تشدید نظارت بر بازار خرده فروشی مرغ در اصفهان

معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی استان اصفهان تاکید کرد: ضروری است دستگاه‌های نظارتی دقت بیشتری بر توزیع و فروش مرغ در خرده فروشی‌ها داشته باشند.

وی با بیان اینکه روز گذشته جلسه تنظیم بازار مرغ و تخم مرغ در اصفهان برگزار شد، افزود: قیمت مصوب مرغ در اصفهان ۲۱ هزار و ۵۰۰ تومان است اما با توجه به اجازه صادر شده از سوی ستاد تنظیم بازار کشو افزایش ۱۰ درصدی این محصول در استان اصفهان صادر شده که البته باید این امر به تأیید ستاد تنظیم بازار استان نیز برسد.

ایراندوست با بیان اینکه قیمت تخم مرغ در ستاد تنظیم بازار هر کیلو ۱۴ هزار تومان درب مرغداری و ۱۶ هزار و ۹۰۰ تومان درب مغازه مصوب شده است، اضافه کرد: در حال حاضر در سطح فروشگاه‌های بزرگ این امر اجرایی می‌شود اما همچنان فروش تخم مرغ در واحدهای صنفی کوچک با قیمت بالاتر از آنچه مصوب شده به فروش می‌رسد.

توزیع تخم مرغ در خرده فروشی‌ها در سامانه «رهتاب»

وی اضافه کرد: در این زمینه نیز از سازمان صنعت، معدن و تجارت درخواست داشته‌ایم تا نسبت به توزیع تخم مرغ در سامانه «رهتاب» حتی در کوچک‌ترین واحدهای فروشگاهی هم اقدام کند.

معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی استان اصفهان با بیان اینکه در حال حاضر روزانه ۹۰ تُن تخم مرغ در سامانه «رهتاب» توزیع می‌شود، اضافه کرد: این امر بیانگر همکاری مرغداری‌ها برای توزیع تخم مرغ با قیمت مصوب است.

قیمت مصوب شیر ۴,۵۰۰ تومان است

وی در خصوص افزایش قیمت شیر در اصفهان نیز ابراز داشت: آخرین قیمت مصوب برای هر کیلوگرم شیر چهار و ۵۰۰ تومان بوده و اخیراً افزایشی در این زمینه نداشته‌ایم.

ایراندوست با بیان اینکه در حال حاضر بزرگترین چالش موجود در کارخانه‌های تولید لبنیات در استان اصفهان دپوی شیر خشک است، ابراز داشت: در این زمینه فعالان اقتصادی صنعت لبنیات درخواست اجازه صادرات این محصول را دارند.

وی افزود: ما نیز موافق صادرات بخشی از شیرخشک هستیم چرا که صادرات این محصول می‌تواند به کاهش مشکلات این واحدهای اقتصادی نیز کمک کند.

تنها ۵۵۰ گاوداری در اصفهان مجوز فعالیت صنعتی دارند

معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی استان اصفهان در خصوص گوشت قرمز در بازار اصفهان نیز گفت: به احتمال زیاد به دلیل اینکه استقبال از مصرف گوشت قرمز به دلیل افزایش قیمت آن کاهش یافته تا پایان سال افزایش قیمت گوشت قرمز را نخواهیم داشت.

وی با بیان اینکه در حال حاضر یک هزار و ۹۷۳ واحد صنعتی گاوداری در استان اصفهان وجود دارد، اضافه کرد: تاکنون ۵۵۰ واحد صنعتی گاوداری نهاده ۱۰۰ درصدی دریافت می‌کنند و مابقی این مراکز مواد آماده شده دریافت می‌کنند، البته باید توجه داشت که جمعیت گاوهای موجود در این ۵۵۰ گاوداری ثبت شده به میزان ۶۰ درصد کل دامداری‌هاست و می‌توان گفت تنها ۴۰ درصد از گاوداری‌ها هنوز نهاده ۱۰۰ درصدی دریافت نمی‌کنند.

کد خبر 5135891

منبع: مهر

کلیدواژه: شیرخشک جهاد کشاورزی اصفهان قیمت مرغ قیمت تخم مرغ گوشت قرمز گاوداری دهه فجر ویروس کرونا کرمانشاه چهل و دومین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی گرگان خطبه های نماز جمعه آمار کرونا شهرستان کرج بوشهر شیراز انقلاب اسلامی ایران لیگ برتر فوتبال ایران اردبیل شهرکرد مرغ در اصفهان استان اصفهان تنظیم بازار افزایش قیمت حال حاضر خرده فروشی تخم مرغ قیمت مصوب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۸۶۷۵۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

احتمال وقوع سیلاب در غرب و برخی نقاط مرکزی استان کرمان

ایسنا/کرمان کارشناس پیش بینی اداره کل هواشناسی استان کرمان گفت: بیشترین بارش‌ها امروز در نیمه غربی و برخی مناطق مرکزی است، لذا آبگرفتگی معابر، جاری شدن رواناب، سیلابی شدن مسیل‌ها و طغیان رودخانه‌ها در مناطق مذکور دور از انتظار نیست.

امین دریافر امروز ۱۳ اردیبهشت ماه درباره وضعیت جوی استان کرمان اظهار کرد: امروز و فردا شاهد ناپایداری‌های جوی در استان به صورت افزایش ابر، رگبار باران گاهی همراه با رعد و برق، وزش تندبادهای لحظه‌ای و بارش تگرگ در مناطق مستعد خواهیم بود.

وی افزود: بیشترین بارش‌ها امروز در نیمه غربی و برخی مناطق مرکزی است، لذا آبگرفتگی معابر، جاری شدن رواناب، سیلابی شدن مسیل‌ها و طغیان رودخانه‌ها در مناطق مذکور دور از انتظار نیست.

دریافر بیان کرد: امروز و فردا در برخی مناطق شمال غربی و جنوب شرقی استان کرمان وزش باد نسبتا شدید را خواهیم داشت که خیزش گرد و خاک و افزایش غلظت غبار در برخی مناطق جنوب شرقی محتمل است.

کارشناس پیش بینی هواشناسی استان کرمان گفت: روز شنبه در برخی مناطق مرکزی رگبار پراکنده باران و در مناطق شمال غربی و جنوبی با تداوم وزش باد نسبتا شدید خیزش گرد و خاک و افزایش غلظت غبار مورد انتظار است.

وی افزود: از روز یکشنبه جوی نسبتا پایدار و آرام برای اکثر مناطق استان کرمان پیش بینی می‌شود.

دریافر در پایان اظهار کرد: از روز گذشته تا ساعت ۹:۳۰ امروز بیشترین بارش در شهر بابک میزان ۱۵.۱ میلیمتر، سیرجان ۱۳.۱، بافت ۷.۳، زرند ۶.۶ و رفسنجان ۳.۹ میلیمتر ثبت شده است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ۵۰ هزارتن شیرخشک در کارخانجات دپو شده است
  • تولید لاستیک افزایش یافت/ فروش سایزهای بالای ۱۵ زیر قیمت مصوب
  • ناپایداری در وضعیت جوی و دریایی هرمزگان
  • احتمال وقوع سیلاب در غرب و برخی نقاط مرکزی استان کرمان
  • هشدار قرمز بارندگی شدید؛ افزایش شدت بارندگی در تهران + فیلم
  • دمای هوای اصفهان تا ۶ درجه کاهش می‌یابد/بارش رگبارهای بهاری
  • طوفان لحظه‌ای، رگبار و رعدوبرق آسمان اصفهان را فرامی‌گیرد / کاهش ۶ درجه‌ای دما
  • مخالفت ۳۰ نماینده مجلس با افزایش ۱۰درصدی تعرفه‌های تاکسی‌های اینترنتی!
  • افزایش پیش‌بینی قیمت نفت به دنبال احتمال کاهش عرضه
  • مصرف برخی خوراکی‌ها احتمال ابتلا به سرطان را افزایش می‌دهد