Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس انجمن شیر خشک نوزاد کشور گفت: تولید شیر خشک نوزاد نسبت به سال گذشته ۲۰ درصد کاهش پیداکرده است و به علت مشکلات تخصیص ارز و قوانینی که در وزارت صمت عوض‌شده است، باعث شده واردات برخی اقلام ممنوع شود. هانی تحویل‌زاده در گفت‌وگو با میزان، درباره وضعیت بازار شیر خشک نوزاد و مشکلات تولید، گفت: در حال حاضر کمبود و افزایش قیمتی در شیر خشک نوزاد وجود ندارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  رئیس انجمن شیر خشک نوزاد کشور در واکنش به خبر افزایش قیمت شیر خشک اظهار کرد:  شیر خشک نوزاد افزایش قیمتی نداشته، ولی قیمت شیر خشک صنعتی افزایش پیداکرده به علت اینکه قیمت شیر خام قرار است آزاد شود بنابراین باعث می‌شود قیمت افزایش پیدا کند؛ لیتری ۷ هزار و ۴۰۰ تومان است و زمانی که به‌صورت شیر کامل خشک می‌شود افزایش قیمت پیدا می‌کند، زیرا از شیر خام تأثیر گرفته است.   وی در خصوص گله‌مندی مردم از افزایش قیمت شیر خشک نوزاد در برخی از شهرها، افزود: در شهرهای دیگر ممکن است فقط در نقطه‌ای کمبود باشد آن‌هم به دلیل ایجاد بازار سیاه و احتکار که این مسئله برای کمبود شیر خشک ملاک نیست.   تحویل زاده درباره اینکه آیا دولت واردات مواد اولیه شیر خشک نوزاد را بدون اطلاع به بخش خصوصی ممنوع کرده است؟ بیان کرد: این مسئله درست است و خود ما نیز شاکی هستیم بدون اطلاع به ما واردات مواد اولیه شیر خشک را از گروه کالاهای اساسی یک به گروه دو یعنی غیراساسی تغییر دادند و واردات برخی اقلام را ممنوع کردند و اعلام کردند برخی اقلام تولید داخل دارد درصورتی‌که تولید داخل به‌اندازه کافی نیست و کیفیت ندارد و باعث ایجاد کمبود نیز می‌شود.   رئیس انجمن شیر خشک نوزاد کشور گفت: اگر می‌خواهند واردات کالاهایی، چون مواد اولیه شیر خشک نوزاد را ممنوع کنند باید شش ماه قبل به ما اطلاع بدهند نامه‌نگاری و بحث کنیم که اصلاً می‌شود این کار صورت بگیرد یا خیر، ولی دولت به علت اینکه ارز ندارد یک‌طرفه تصمیم می‌گیرد و برخی از مواد اولیه شیر خشک نوزاد را ممنوع کرده درصورتی‌که این کار اشتباه است و احتمالاً در ماه‌های آینده به علت این قانون مشکلاتی ایجاد شود و دنبال این هستیم که این مسئله را رفع کنیم.   وی بیان کرد: تولید شیر خشک مقداری کاهش پیداکرده که این کاهش هم به علت این است که بعضی از مدیران وزارت صمت بدون هماهنگی جلوی واردات برخی اقلام را بستند، ولی کاهش تولید در حدی نیست که باعث ایجاد کمبود جدی در بازار شود مخصوصاً شیر خشک‌های رگولار که بیشترین مصرف رادارند.   تحویل زاده در خصوص اینکه چند درصد نسبت به سال گذشته تولید شیر خشک نوزاد تغییراتی داشته است، اذعان کرد: تولید شیر خشک نوزاد نسبت به سال گذشته ۲۰ درصد کاهش پیداکرده است و به علت مشکلات تخصیص ارز و قوانینی که در وزارت صمت عوض‌شده است که باعث شده واردات برخی اقلام ممنوع شود.   وی در ادامه گفت: تعلل در تخصیص ارز و تغییر کد تعرفه برخی از مواد اولیه شیر خشک نوزاد باعث شده که مواد اولیه کاهش پیدا کند و تولیدکنندگان با مشکل مواجه شوند، ولی به‌اندازه‌ای نبوده که محصول نباشد و خانواده‌ها نیز مشکل جدی برای تهیه شیر خشک نوزاد ندارند همچنین شیر خشک تولید داخل است و واردات صورت نمی‌گیرد.     بیشتر بخوانید: قاچاق و تقلبی بودن ۹۹ درصد از برند‌های خارجی لوازم‌خانگی/ دولت باید از تولیدکننده لوازم‌خانگی حمایت کند

 

انتهای پیام/

برچسب ها: اخبار اقتصادی شیر خشک

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: اخبار اقتصادی شیر خشک واردات برخی اقلام افزایش قیمت قیمت شیر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۹۵۸۷۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تفاهم‌نامه همکاری اقتصادی بین استان‌های بوشهر و قزوین منعقد شد

به گزارش خبرنگار مهر، علی باستین عصر چهارشنبه در حاشیه انعقاد تفاهم نامه همکاری اقتصادی بین استانداری بوشهر و استانداری قزوین در محل نمایشگاه ایران اکسپو اظهار داشت: این تفاهم نامه در زمینه تأمین مواد اولیه شوینده‌ها و لوازم خانگی و همچنین صادرات محصولات تولیدی استان قزوین منعقد شد.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار بوشهر افزود: در راستای هم‌تکمیلی اقتصادی استان‌های بوشهر و قزوین از جمله مزیت‌های نسبی که این ۲ استان دارند و با همکاری و تعامل با معاون اقتصادی استاندار قزوین و مدیر کل امور سرمایه‌گذاری و اشتغال وزارت کشور این تفاهم نامه منعقد شده است.

وی به ظرفیت‌های اقتصادی استان بوشهر اشاره کرد و گفت: واردات کالا از طریق ته‌لنجی، ۲۰ درصد تخفیف بازرگانی بندر بوشهر و تخفیفات بندری و لجستیکی که از طریق اداره کل بنادر استان مهیا شده و همچنین تأمین مواد اولیه کارخانه‌های شوینده مستقر در قزوین از طریق پتروشیمی‌ها از جمله مزایای استان بوشهر است.

باستین با بیان اینکه استان قزوین در زمینه شوینده‌ها و لوازم خانگی جایگاه ویژه ای دارد تصریح کرد: مقرر شد استان قزوین از ظرفیت واردات کالای واسطه‌ای در بنادر استان و تأمین مواد اولیه از استان بوشهر استفاده کند.

وی اضافه کرد: همچنین در راستای تکمیل زنجیره ارزش شوینده‌ها و لوازم خانگی قزوین، بخش خصوصی قزوین در استان بوشهر سرمایه گذاری می‌کند.

باستین گفت: استان بوشهر در واردات مواد اولیه شوینده‌ها و همچنین صادرات تولیدات آنها به استان قزوین خدمات می‌دهد و این همکاری دوجانبه منجر به رشد قطعی تولید و ایجاد اشتغال پایدار برای جوانان می‌شود.

وی تاکید کرد: امیدوارم با اجرای این تفاهم نامه، در تحقق شعار سال که جهش تولید با مشارکت مردم است به اهداف مورد نظر برسیم.

کد خبر 6094613

دیگر خبرها

  • کمبود کالا و افزایش قیمت در کمین بازار موبایل و لپ‌تاپ؟
  • از چند ماهگی به نوزاد ماست بدهیم ؟
  • تفاهم‌نامه همکاری اقتصادی بین استان‌های بوشهر و قزوین منعقد شد
  • پازوکی :تولیدکنندگان خواستار افزایش قیمت لوازم خانگی هستند/ واردات لوازم خانگی همچنان ممنوع است
  • سمنان|وقتی تحریم‌ باعث کاهش هزینه مواد اولیه یک شرکت می‌شود
  • نیکبخت: نوسانات بازار را با تولید به حداقل می‌رسانیم
  • تصویب ممنوعیت واردات اورانیوم از روسیه در سنای آمریکا
  • تصویب لایحه جنجالی در سنای آمریکا؛ واردات اورانیوم از روسیه ممنوع شد
  • سنای آمریکا واردات اورانیوم از روسیه را ممنوع کرد
  • ظرفیت داخلی تولید لوکوموتیو برای پاسخ به نیاز کشور کافی است